x تبلیغات
مرجع تخصصی مقالات ارتوپد

پیشگیری از اسکولیز چه طور میباشد؟

 

 
پیشگیری از اسکولیز چه طور میباشد؟
هیچ راهی برای پیشگیری از اسکولیوز کمر و نواحی دیگر ردیف فقرات نیست؛ براین اساس شایعاتی را که ممکن میباشد شنیده باشید، زود فراموش فرمایید. مثلا، بعضا می گویند که زخم‌های ورزشی زمان کودکی منجر اسکولیوز دکتر ارتوپد خوب در تهران  می گردد.
کوله‌پشتی هنگفت یا این که مورد ها شبیه هم نمی‌توانند اینگونه مشکلی ساخت و ساز نمایند. طرز ایستادن و نشستن هم اثری روی این گزینه ندارد. ردیف فقرات خمیده ممکن میباشد منجر لاغری شایان توجه گردد. در شرایطی که نوباوه شما کار کشته به ایستادن وجود ندارد هم از دکتر معالج جراحی دیسک و ردیف فقرات خویش بخواهید به ردیف فقرات وی نگاه نماید.
تشخیص اسکولیز چطور میباشد؟
برای رسیدگی انحنای ردیف فقرات و اسکولیوز گردن و نواحی دیگر، ممکن میباشد پزشک معالج آغاز از شما بخواهد که از کمر خم گردید تا ببیند آیا ردیف فقرات شما خمیده به حیث میرسد یا این که نه. پزشکان اطفال اکثر اوقات این نوع معاینه را روی کودک ها اعمال می دهند.
در شرایطی که پشت شما خمیده به لحاظ می رسد، احتمالا متخصصان با عکس رادیوگرافی متوجه حالت می شوند. در مواقعی هم شک و تردید به وجود تومور در ردیف فقرات وجود داراست و برای همین از تصویربرداری MRI به کار گیری می‌گردد.
طرز اندازه گیری انحراف ردیف فقرات
شیوه های متنوعی برای اندازه‌گیری انحراف ردیف فقرات وجود دارااست. رایج‌ترین آیتم هم نحوه اندازه‌گیری زاویه کاب میباشد. برای اجرا آن یک سری خط در قسمت بالا و تحت مهره‌های خمیده و گم راه رسم می گردد. زاویه بین این‌ها اندازه‌گیری و ترازو انحراف گزینش میشود.
عوارض انحراف ردیف فقرات چیست؟
انحراف ردیف فقرات میتواند بر بضاعت و توان آن برای جاری ساختن شغل های معمولی تأثیر بگذارد و سبب به درد، اشتباهات عصبی و بحران‌های حرکتی خواهد شد. در اکثری از موردها هم خبری از معالجه وجود ندارد و نیاز به نگهداری‌هایی میباشد که از بدترشدن وضع دوری می‌نمایند.
ریسک فاکتورها در ابتلا به کیفوز و اسکولیوز چیست؟
به عنوان مثال عواملی که احتمال ابتلا به کیفوز و اسکولیوز را بالا می برد، چیست:
o فلج مغزی
o دیستروفی عضلانی
o نقائص هنگام میلاد
o عفونت ها
o تومورها
o وضعیت ژنتیکی مانند سندرم مارفان و سندرم داون
o ادله ابتلا به اسکولیوز ایدیوپاتیک، سوابق خانوادگی و ژنتیک هم دراین مورد نقش دارااست.
o انحراف ردیف فقرات در نوزادان
o اسکولیوز مادرزادی یک انحنای جانبی ردیف فقرات میباشد که نوزادان با آن متولد میشوند. از میان سه نوع اساسی این شرایط، شرایط مادرزادی کمترین سرایت را داراست و از هر ۱۰هزار نوزاد ۱ نفر را در گیر می‌نماید. این انحراف مادرزادی وقتی رخداد می‌ افتد که مهره‌ها پیش از به دنیاآمدن نوزاد طبیعتا تشکیل نمیشوند.
o انحراف ردیف فقرات کودک ها
o کودکانی که اسکولیوز خفیف دارا هستند، می بایست پایین حیث قرار بگیرند تا معین خواهد شد که حالت رو به وخامت میباشد یا این که نه. در اکثری از مفاد، معالجه ما یحتاج وجود ندارد. ممکن میباشد که برخی از کودک ها نیاز به بستن بریس یا این که به عبارتی کمربند داشته باشند تا از بدتر شدن انحنا دوری گردد. برای اصلاح موقعیت‌های بسیار بدون شوخی هم نیاز به جراحی وجود داراست.
o انحراف ردیف فقرات در نوجوان ها
o اسکولیوز ایدیوپاتیک (با علتی نامشخص) معمولا در طی رویش در زمان کودکی یا این که نوجوانی کشف میگردد. انگیزه این ایراد اساسا ناپیدا میباشد و پس از بلوغ ادامه پیدا می‌نماید و به وضعیت بزرگسالان تبدیل میگردد. منحنی پس از پرورش بی نقص اسکلت تن و گذر از زمانه نوجوانی نمود و جلوه بیشتری پیدا می‌نماید.
 

دلایل گیسو برداشتن استخوان چیست؟+ طرق تشخیص و روش معالجه

 

 
دلایل گیسو برداشتن استخوان چیست؟+ طرق تشخیص و روش معالجه
شکستگی استخوان برای بعضا از اشخاص خفیف‌خیس میباشد. بدین عارضه اصطلاحاً مو سر برداشتن استخوان یا این که شکاف خوردگی استخوان گفته میگردد. این اختلال به جهت زخم‌های ورزشی، افتادن از طول معدود یا این که پوکی استخوان چهره می دهد. دکتر معالج برای تشخیص سوراخ خوردگی استخوان، علائم مو سر برداشتن استخوان را نظارت می‌نماید. ورم، کبودی و درد به عنوان مثال علائم موی برداشتن استخوان می باشند. اما، عکس‌برداری، سی تی کپی و ام آر آی نیز برای تشخیص ظریف شدت این عارضه به کار گیری می شود. بعضا از بیماران مبتلا این عارضه، صرفا به یک آتل یا این که گچ برای بهبود نیاز دکتر ارتوپد خوب در تهران  دارا‌هستند.
تفاوت شکستگی با گیسو برداشتن استخوان چیست؟
فرق شکستگی با موی برداشتن در‌این میباشد، شکستگی استخوان معمولاً در تاثیر نوعی ضربه شدید فرنگی ساخت‌و‌ساز می گردد. شایع‌ترین محل شکستگی استخوان مچ دست، مچ پا و لگن میباشد. در‌این نوع از شکستگی، استخوان به یک سری بخش تقسیم میشود. حتی احتمال خروج استخوان از پوست نیز وجود داراست.
ولی در شکاف خوردگی استخوان، فشار وارده به اندازه‌ای میباشد که استخوان از نگاه ساختاری، نمی‌تواند آن را تحمل نماید. در این صورت استخوان رخنه‌ برداشته؛ البته تماما ساختار آن تغییر و تحول نکرده میباشد. به‌طور معمول، سوراخ خوردگی استخوان میان خردسال ها شایع‌خیس میباشد؛ ولی در حالت خاصی مانند بروز پوکی استخوان، احتمال بروز این عارضه برای بلندمرتبه‌سالان نیز وجود دارااست؛ بدین ترتیب، تفاوت شکستگی و شکاف استخوان در شدت این عارضه خواهد بود.
علائم موی برداشتن استخوان چیست؟
علائم گیسو برداشتن استخوان دست با علائم مو سر برداشتن استخوان ساق پا و بقیه اعضای تن یکسان میباشد. با اعتنا به شدت عارضه وارداتی به دست یا این که پا، احتمال گیسو برداشتن استخوان مچ پا، مچ دست یا این که روی پا وجود دارااست، علائم شکاف میل کردن استخوان‌ها در هر شخصی گوناگون میباشد. به صورت معمول، در شکل شکستگی استخوان این علائم مشاهده میگردد.
o درد و کبودی
o تورم و کوفتگی
o تغییر و تحول رنگ محل مجروح
o تغییر‌و تحول صورت محل مصدوم
o ساخت و ساز برآمدگی در محل شکستگی
o ناتوانی در جنبش دادن عضو مجروح
هر چقدر علائم مو سر برداشتن استخوان دست، پا و مچ شدیدتر باشد، احتمال زخم‌های دورازشوخی استخوان‌ها بیشتر میباشد. با اعتنا به شدت زخم، نوع معالجه و مقطع فرصت بهبودی مشخص و معلوم گردد.
انگیزه سوراخ خوردگی استخوان
شکاف خوردگی استخوان معمولاً در تاثیر دویدن یا این که تمرینات ورزشی فیس میدهد. در واقع وارد کردن فشار روی استخوان‌های نواحی مانند پا به صورت مداوم، موجب ساخت و ساز رخنه‌ خوردگی‌های ریز در‌این حیطه می‌گردد. بعضا از سندروم‌ها یا این که بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان نیز موجب سوراخ خوردگی استخوان‌ها می گردند. پژوهش ها علامت میدهد، هر ساله سبب بیشتراز یک میلیون نفر به جهت پوکی استخوان، مبتلا شکستگی یا این که رخنه‌ خوردگی استخوان می گردند.
شیوه‌های معالجه سوراخ خوردگی استخوان
در صورتی شکستگی استخوان خفیف میباشد و استخوان‌ها خیلی از مکان خودشان بیرون نشده‌اند، ممکن میباشد صرفا به یک آتل یا این که گچ نیاز داشته باشید. معالجه این عارضه با آتل‌بندی، معمولاً 3 تا 5 هفته ارتفاع میکشد. در شرایطی‌که به گچ به چنگ آوردن نیاز دارید، بایستی برهه زمانی زمان بر‌تری را برای معالجه در لحاظ بگیرید. درین وضعیت، معمولاً محل شکستگی بایستی 6 تا 8 هفته در گچ بماند.
در هر دو موقعیت، برای یقین از بهبود استخوان‌هایتان، به عکس‌برداری با اشعه ایکس نیاز خواهید داشت؛ یعنی بعداز طی شدن زمان معالجه، بایستی از محل سوراخ خوردگی عکس گرفته و بعد گچ آن را گشوده نمائید.
در صورتی‌که که شکستگی شدیدتر باشد، دکتر جااندازی استخوان را در دفعه‌دهی رقم خورده اعمال می دهد. حتی درصورتی که که سوراخ خوردگی استخوان در یک منطقه با خارج زدگی استخوان در قسمت دیگر هم پا باشد، احتمال ایفا جراحی استخوان نیز وجود داراست.
 

معدود کردن درد فیبرومیالژیا

 

 
معدود کردن درد فیبرومیالژیا
درد فیبرومیالژیا ممکن میباشد غیر مطلوب باشد و بازدارنده از اعمال شغل های روزمره شخص خواهد شد. صرفا در پی راهی برای آهسته کردن درد خویش نباشید، بلکه با مشورت کردن با دکتر معالج طرق در دست گرفتن درد را دکتر ارتوپد خوب در تهران  بیاموزید
طرق التیام درد عبارتند از:
o ایبوپروفن (ibuprofen)
o ناپروکسن سدیم (naproxen sodium)
o نادر کردن حس نامطلوب
o شدت درد کمر
o در اختیار گرفتن عالی وضعیت
داروهای اشاره گردیده برای مثال داروهای ضد التهاب می‌باشند. با وجود اینکه التهاب قسمت مهم فیبرومیالژیا وجود ندارد، ممکن میباشد که با بیماری‌هایی هم‌زیرا روماتیسم عضلانی و … همپوشانی داشته باشد. از طرفی دیگر این داروهای مسکن به مریض یاری می‌نماید تا خواب شل‌تری داشته باشد.
اعتنا داشته باشید که داروهای غیر استروئیدی ضد التهابی عوارض جانبی هم دارا هستند. فقط چنانچه می بایست این داروها در دراز برهه زمانی مصرف شوند که نیاز به در دست گرفتن دردهای مزمن باشد. با دکتر معالج خویش مشورت کردن نمایید و از وی بخواهید که یک اپ درمانی گزینه باور و ایمن پیاده سازی نماید که به شما یاری دهد تا بیماری خویش را در دست گرفتن نمایید.
داروهای ضد افسردگی و ضد تشنج گروهی دیگر از داروها می‌باشند که به در اختیار گرفتن درد یاری می‌نمایند و ممکن میباشد برای مریض دچار تجویز گردد. جاری ساختن ورزش یوگا، طب سوزنی و فیزیوتراپی هم قادر است به شخص یاری دهد. خستگی ناشی از بیماری مانند درد بحران برانگیز بوده و می بایست در اختیار گرفتن گردد.
معاش با بیماری فیبرومیالژیا
وقتی که شخص همواره درد باشد، خسته باشد و یا این که بقیه علایم بیماری را تجربیات نماید، چگونگی معاش ناخودآگاه دستخوش تغییر تحول گردد. خلل هنگامی بیش‌خیس می شود که اکثری از عموم در امر فیبرومیالژیا و ابتلای خویش به آن درایت ندارند. به دلیل آن که علایم بیماری به رنج قابل مشاهده میباشد، دور و بری ها مریض در اکثری از مورد ها گمان می‌نمایند که شخص در ابراز درد خویش اغراق می‌نماید.
شخص مریض می بایست بیماری خویش را بپذیرد و مسیر درمانی را به صحت طی نماید. گاهی نیاز میباشد که بیش تر از یک طرز درمانی آزمون خواهد شد و یا این که یکسری نحوه درمانی در آن واحد آزمون خواهد شد.
مریض می تواند با این دسته از اشخاص در امر باشد:
o پزشک معالج
o دوستان مجاورت
o روانشناس و مشاور
به خویش طاقت فرسا نگیرید و ایمان داشته باشید که قدرت رویا رویی و در دست گرفتن بیماری خویش را دارید.
کلام آخری
در این نوشته‌علمی به پاسخ فیبرومیالژیا چیست ، رسیدیم. دانستیم که فیبرومیالژیا یک بیماری مزمن میباشد که مشکلاتی مانند درد مزمن ، خستگی، اختلالات خواب، افسردگی و اضطراب را در‌پی دارااست. فعلا فیبرومیالژیا، معالجه قطعی ندارد و محققان انگیزه فیبرومیالژیا را به طور ظریف نمی‌دانند. در مراحل معالجه فیبرومیالژیا روی داروها و طرز معاش تاکید می‌گردد تا اندکی از شدت بروز علائم فیبرومیالژیا کاسته گردد. برای معالجه و در دست گرفتن بیماری فیبرومیالژیا می بایست به دکتر معالج ارتوپد رجوع‌نمایید.
 

عصر نقاهت و بهبودی یا این که پروسه معالجه فیوژن نخاع کمری

 

 
عصر نقاهت و بهبودی یا این که پروسه معالجه فیوژن نخاع کمری
زمان نقاهت و بهبودی فعالیت فیوژن نخاع کمری، در حالتی که واقعه خاصی پیش نیامده و مشکلی وجود نداشته باشد، معمولاً به‌شکل پایین دکتر ارتوپد خوب در تهران  میباشد:
o معمولاً به زمان دو الی سه روز در بیمار‌ستان بستری خواهید بود. همه در دست گرفتن‌ها و نگهداری‌های موردنیاز در درمانگاه شکل می گیرند.
o بعداز مرخص شدن از درمانگاه، بایستی بتوانید منش‌رفتن، به‌پا‌خواستن و خوابیدن و عمل‌های روزانه‌تان را خودتان به تنهایی ایفا دهید.
o بسته به محل و حجم جراحی، احتمالاً بعد از مرخصی از مریض‌خانه نیز درد خواهید داشت. برای در دست گرفتن این درد، داروهای مختلفی می باشند، برای مثال داروهای مخدر، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) و بیحس‌کننده‌های موضعی، که می توانید با تجویز و صلاحدید پزشک معالج برای التیام درد خویش به کار گیری نمائید.
o برای خودداری از عفونت آسیب‌ها و بهبودی بدون نقص آن‌‌ها، ما یحتاج میباشد روزمره شست‌وشو شوند.
o ارتباط زناشویی، رانندگی و کلاً محدودیت‌های مذکور در صدر را دور از شوخی بگیرید تا پروسه معالجه بی نقص گردد.
o ممکن میباشد یک‌سری ماه ارتفاع بکشد تا به معاش معمولی برگردید، پس مایحتاج میباشد پیشنهاد‌ها را دورازشوخی گرفته و شکیبا باشید.
o ممکن میباشد نیاز باشد به سفارش دکتر معالج از کمربندهای منحصربه‌فرد به کارگیری فرمایید.
o استرس برای شما سم میباشد. تلاش نمائید انرژی داشته باشید و امیدوار به آتی.
o تلاش نمایید رژیم‌غذایی سلامت داشته باشید و با وجود عمل نادر‌خیس نسبت به پیش از جراحی، اضافه‌وزن پیدا نکنید.
o مصرف دخانیات برای شما حکم سم را داراست و از تسکین آسیب‌ها خودداری می‌نماید.
معمولاً شش هفته بعداز کار زمانه نقاهت شما آحاد میشود و میتوانید به مشی معمولی برگردید. بااین‌هم اکنون، این نکته را در لحاظ داشته باشید که شما، یک شغل جراحی هنگفت و بسیار حساس را پشت راز نهاده‌اید و تن‌تان هنوز نیاز به حفظ داراست.
مشکلاتی که بعداز شغل فیوژن نخاع کمری ممکن میباشد پیش بیاید
برخی ایرادات می‌باشند که میتوانند پس از فعالیت فیوژن نخاع کمری آزاردهنده باشند. اگرچه این ایرادات دردساز میباشند، البته ما یحتاج میباشد با آن ها کنار بیایید تا بهبودی‌تان را به دست آورید. مطمئن باشید که سالمی پس از بهبودی بدون نقص، ارزشش را خواهد داشت.
o پوشیدن جامه‌های گشاد
o پوشیدن جوراب‌های منحصر به فرد (برای دوری از لخته شدن خون در پاها)
o هجران از ارتباط جنسی
o به کارگیری از از کفش‌هایی که پشت آن ها بسته میباشد و کف تخت دارا‌هستند
عوارض فیوژن نخاع کمری
بعداز ایفا فعالیت جراحی فیوژن نخاع کمری، با اعتنا به‌این‌که‌این جراحی تهاجمی میباشد، عوارضی خواهد داشت که ما یحتاج میباشد آنها‌را بشناسید و نسبت به آنان از خودتان نگهداری نمائید:
o درد در نواحی جراحی‌گردیده؛ استعمال از قرص‌های مسکن زیرنظر پزشک معالج قادر است کارساز باشد
o داشتن موقعیت تهوع؛ موقعیت تهوع به جهت داروهای بیهوشی طبیعی میباشد و به گذر زمان مجال برطرف می گردد
o کاهش توانگری‌های حرکتی؛ پایین آمدن توانگری‌های حرکتی بعد از جراحی طبیعی میباشد. بااین‌هم اکنون عالی میباشد کارایی فرمایید آهسته‌آهسته از تخت تحت آمده و رویکرد بروید.
مخاطرات فیوژن نخاع کمری
باوجود این‌که جراحی فیوژن نخاع کمتری در وضعیت کلی یک جراحی ایمن و نادر‌خطر میباشد، البته مانند هر جراحی دیگری ممکن میباشد خطراتی هم داشته باشد. بعضا از این خطرها، که درصورت وجودشان در شما مورد نیاز میباشد سریعاً به پزشک معالج خویش رجوع کنید عبارتند از:
o عفونت آسیب‌ها
o خونریزی از محل آسیب‌ها
o لخته‌شدن خون در پاها
o زخم به رگ‌های خونی یا این که اعصاب و روان درون و محیط ردیف فقرات
o ساخت و ساز آرتروز کاذب
 

نرمی استخوان یا این که راشیتیسم چیست؟

 

 
نرمی استخوان یا این که راشیتیسم چیست؟
نرمی استخوان از بیماری‌های خردسال ها میباشد که سبب می شود، استخوان‌ها قابل انعطاف باشند و به راحتی، کوچک یا این که خم شوند و بشکنند. انگیزه این نقص‌ معمولا کمبود ویتامین D میباشد ولی اختلالات ژنتیکی هم میتوانند برهان بروزش باشند. برای تحقیق اینگونه وضعیتی، نیاز به مراجعه به کارشناس ارتوپدی در طهران یا این که شهرهای دیگر وجود داراست. در شرایطی که راشیتیسم یا این که به عبارتی نرمی در استخوان‌های بچه را دورازشوخی نگیرید، عوارض و خطاها متنوعی در معاش یقه‌گیر وی خواهند شد. درین نوشته‌علمی، تلاش کرده‌ایم که داده ها جامعی درباره اینگونه مشکلی در استخوان‌های تن خردسالان در اختیارتان بگذاریم. دکتر ارتوپد خوب در تهران  با ما همپا باشید.
نرمی استخوان چیست؟
راشیتیسم یا این که نرمی استخوان نوعی بیماری زمان کودکی میباشد که در آن استخوان‌های بچه خیلی قابل انعطاف میباشند و این زمینه سبب ساز می شود که استخوان‌ها، ریلکس‌خیس تاب خورده، خم شوند و بشکنند.
راشیتیسم با استئومالاسی ( osteomalacia) گوناگون میباشد؛ آیتم دوم در بزرگسالان مشاهده میگردد. تفاوت در بین این دو در‌این میباشد که راشیتیسم صرفا در کودک ها واقعه می‌ افتد، زیرا استخوان‌های آنها هنوز در درحال حاضر پرورش میباشد. در سود،استخوان‌ها قابل انعطاف‌اند و میتوانند خم شوند و شرایط بگیرند.
ولی رویش استخوان‌های بزرگسالان پیش از اینً به نقطه پایان رسیده میباشد و این نشان را ندارند (مگر اینکه در کودکی راشیتیسم معالجه نشده داشته باشند).
نرمی استخوان در بزرگسالان
راشیتیسم در کودک ها ۶ تا ۲۴ماهه رایج میباشد. بدین ترتیب، قابلیت وقوعش در بزرگسالان زیاد وجود ندارد. ولی وقوع حالاتی شبیه در زمان جوانی و بزرگسالی هم مقدور میباشد که به آن استئومالاسی (osteomalacia) می گویند.
نرمی استخوان در جوانی
راشیتیسم تنها در استخوان‌های در حالا رویش چهره میدهد، براین اساس بیشتر در نوزادان و کودک ها خردسال چشم میشود. بااین‌درحال حاضر، قابلیت و امکان وقوع آن در نوجوان ها و جوان ها هم گاهی وجود دارااست.
نرمی استخوان و بارداری
زنان حامله هم در معرض دچارشدن به کمبود ویتامین D می باشند. این موقعیت برای بعضا از زنان پیش می آید و بایستی با تغییر تحول رژیم غذایی و پایین لحاظ دکتر معالج با مصرف کامل کننده‌ها معالجه گردد. کمبود شدید ویتامین D، سبب زخم‌دیدن و نرمی استخوان‌ها می گردد.
نرمی استخوان کمبود کدام ویتامین میباشد؟
انگیزه وقوع قابل انعطاف‌شدن استخوان‌ها در خردسالان، ریشه در کمبود ویتامین D، کلسیم و فسفات در تن دارااست. به‌دنبال درباره ریشه بروز اینگونه مشکلی در نوپا‌ها بیشتر خواهید خواند.
علائم نرمی استخوان یا این که راشیتیسم چیست؟
ابتلا به راشیتیسم، همدم با بروز نشان‌هایی در تن خردسالان میباشد. برای مثال این نماد‌ها بایستی به مورد ها ذیل اشاره کنیم:
o خم‌شدن استخوان‌های پا.
o پهن‌شدن زانوها (در کودکانی که می توانند راه و روش بروند) یا این که مچ دست (در نوزادانی که می توانند چهار دست و پا روش بروند).
o درد استخوان.
o تورم انتهای دنده‌ها که به تسبیح راشیتیک دارای اسم و رسم میباشد، زیرا انتهای دنده‌ها مشابه دانه‌های تسبیح ذیل پوست میباشد.
o سینه کبوتری (جایی که استخوان سینه به سمت خارج یا این که بالا فشار می آورد).
o مکث در پرورش.
o انحنای غیرمعمول ردیف فقرات یا این که صورت جمجمه.
o اشتباهات دندانی، مانند بروز حفره‌ها در‌این نصیب‌های تن.
o تشنج (در مورد ها شدید که سطح کلسیم بسیار تحت میباشد).
 

۳. معالجه خانگی متاستاز استخوان

 

 
۳. معالجه خانگی متاستاز استخوان
معالجه خانگی متاستاز استخوان معمولاً به تنهایی کارآمد وجود ندارد، ولی طریق‌هایی قادر است در کنار معالجه‌های مهم بهبود معاش شخص را مهیا دکتر ارتوپد خوب در تهران  نماید:
o تغذیه تندرست: مصرف غذاهایی که بی نیاز از مواد مفید مثلا فیبر، مواد معدنی، و ویتامین D میباشد، می تواند به تندرست استخوان یاری دهد.
o ورزش منظم: شغل بدنی منظم و ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی و شنا می تواند به قوای استخوانی و همت تن یاری دهد.
o کاهش استرس: رئیس استرس و نحوه‌های وقار قسمت مانند یوگا و مدیتیشن می تواند به بهبود چگونگی معاش یاری دهد.
۴. طب سنتی برای معالجه متاستاز استخوان
اگرچه طب سنتی در بخش اعظمی از مورد ها تلاش خیر و خوبی داشته و برای رفع اکثری از ایرادات اشخاص موءثر بوده میباشد، البته در مسئله متاستاز استخوان عالی میباشد حق تقدم اشخاص استعمال از طریق‌های درمانی کلینیکی و توسعه یافته باشد. چون هرگونه اهمال کاری در اخذ معالجه در واقع در معنای این میباشد که زمان مطلوب برای توسعه و گسترش و ارتقا را به سلول‌های سرطانی داده‌اید.
گونه های متاستاز استخوان
گفته می گردد که ردیف فقرات شایع‌ترین محل برای متاستاز استخوان میباشد. البته سرایت متاستاز استخوان در نواحی دیگری مانند استخوان لگن، استخوان ران، استخوان بازو، دنده‌ها و جمجمه نیز بالاست.
متاستاز استخوان ردیف فقرات
ردیف فقرات یکی‌از شایع‌ترین محل‌های متاستاز استخوان میباشد. وقتی که سرطان به استخوان‌های ردیف فقرات توسعه مییابد، می تواند روی نخاع فشار آورد. این فشار در‌حالتی که که با گاز معالجه نشود میتواند سبب بروز زخم عصبی خواهد شد که ممکن میباشد در غایت به فلج شدن شخص سبب خواهد شد.
عوارض متاستاز استخوان
درد در استخوان‌ها، شکستگی‌های غیرعادی در استخوان، بی‌از روی میل ادرار، ضعف در اندام‌های حرکتی، بی‌ازروی اراده مدفوع، ارتقا کلسیم خون، تهوع، استفراغ، یبوست و گیجی از عوارض و نماد‌های متاستاز استخوان می‌باشند.
روش های پیشگیری از متاستاز استخوان
از آن‌جا که سلول‌های سرطانی با به کارگیری از گردش خون متاستاز می‌نمایند می‌اقتدار اظهار کرد رویه قطعی برای پیشگیری از متاستاز نیست البته معالجه به‌موقع سرطان اول و همینطور ویزیت‌های منظم بوسیله دکتر دارای تخصص قادر است متاستاز را در فرآیند نخستین تشخیص دهد که در اینگونه قوانینی معالجه‌های تجویزی نیز موثرتر خواهند بود.
رابطه متاستاز استخوان با سرطان‌های دیگر
به عبارتی‌طور که اشاره کردیم متاستاز استخوان از دیگر سرطان‌ها منشا میگیرد. مهمترین گونه های سرطان که باعث به متاستاز استخوان می شوند عبارتند از ریه، پروستات و سینه.
اثر متاستاز استخوان بر چگونگی معاش
متاستاز میتواند سبب ساخت محدودیت در بعضا شغل‌های روزمره شخص گردد. برای مثال متاستاز استخوان می تواند موجب ساخت و ساز خلل در شغل‌های روزمره شخص گردد؛ چون استخوان‌های شخص ضعیف گردیده‌‌ و احتمال شکستگی در آن ها بالاست. افزون بر آن به جهت عوارض این بیماری نظیر بی‌ازروی اختیار ادرار و مدفوع یا این که تهوع، شخص ممکن میباشد مشکلاتی برای کار‌های سوا خانه خویش داشته باشد.
سود گیری و راهنمای مراجعه به پزشک
درین نوشته‌علمی به نکات مهمی پیرامون متاستاز استخوان و خصوصیت‌های آن پرداختیم. در غایت ولی می بایست بدانید که متاستاز استخوان امری دور از شوخی بوده و می بایست نسبت به علائم آن هوشیار باشید؛ به این ترتیب درصورتی که که علائم و نماد‌های مداومی را تجربیات کردید عالی میباشد در اولی مجال به وسیله یک دکتر معالج ویزیت گردید.
این موضوع به‌خصوص در کسانی که پیش از اینً سرطان داشته و درحال حاضر سرطان آنان معالجه گردیده است مداقه بیشتری پیدا می‌نماید و این اشخاص بایستی بیشتر از سایرین نسبت به بروز علامت‌های متاستاز استخوان هوشیار باشند و در شکل مشاهده علائم نگران‌کننده هرچه سریع‌خیس به دکتر مراجعه کنند.
برای دوری از متاستاز استخوان یا این که معالجه آن بایستی با کارشناس انکولوژی یا این که فوق تخصص ارتوپدی مشورت کردن فرمائید.
 

شناخت با اشکال بیماری دیستروفی ؛ معالجه دیستروفی عضلانی چیست؟

 

 
شناخت با اشکال بیماری دیستروفی ؛ معالجه دیستروفی عضلانی چیست؟
جلو رفتن بیماری دیستروفی عضلانی به نوع و شدت علائم بستگی داراست. البته اکثر عده ای که به بیماری دیستروفی عضلانی دچار میگردند، نهایتا بضاعت رویکرد رفتن را از دست می دهند و بدون چاره به به کارگیری از صندلی چرخدار میشوند. هنوز درمانی برای بیماری دیستروفی عضلانی کشف نشده، البته برخی معالجه‌ها ممکن میباشد به در اختیار گرفتن علائم دیستروفی عضلانی و همچنین آرام کردن فرآیند توسعه بیماری یاری دکتر ارتوپد خوب در تهران  دهد.
دیستروفی عضلانی چیست؟
در‌این بیماری، ژن‌های غیرطبیعی سبب ساز خلل در ساخت پروتئین‌های مایحتاج برای تشکیل ماهیچه تندرست می‎شوند. دیستروفی عضلانی اشکال مختلفی داراست. هریک از اشکال دیستروفی عضلانی، علائم مرتبط با خویش را دارا‌هستند.
علائم شایع‌ترین نوع دیستروفی عضلانی معمولا در زمان کودکی (اکثر در خردسال ها پسر) استارت میشود. نوع دیگر آن تا بزرگسالی خودش را علامت نمی‌دهد. معالجه قطعی برای این بیماری نیست ولی برای کاهش فرایند بیماری و علائم آن می‌قدرت از داروها و طریق‌های درمانی گوناگون با مراجعه به دارای تخصص ارتوپدی به کار گرفت
اشکال دیستروفی عضلانی، عوارض و علائم آن ها
بیشتراز ۳۰ نوع گوناگون از بیماری دیستروفی عضلانی وجود دارااست که به حیث علائم و حادی خویش بیماری با هم تفاوت دارا‌هستند. همینطور ۹ مجموعه بیماری می باشند که برای تشخیص بیماری مجموعه‌بندی گردیده‌اند. درپی با گونه های دیستروفی عضلانی آشنا می‌شویم:
دیستروفی عضلانی دوشن (Duchenne)
دیستروفی عضلانی دوشن (Duchenne muscular dystrophy)، یکی‌از گونه های دیستروفی عضلانی بسیار شایع در خردسال ها میباشد. اکثر مبتلایان به دیستروفی عضلانی دوشن را پسران تشکیل می دهند. بدین جهت، ابتلای دختران به‌این بیماری عمدتا از مورد ها معدود به حساب میآید. علائم دیستروفی عضلانی دوشن عبارتند از:
o خلل در راه و روش رفتن
o حیف کردن انعطاف ماهیچه ها
o ایراد در ایستادن
o وضعیت ایستادن بد
o نازک شدن استخوان‌ها
o اسکولیوز یا این که گوژپشتی (که به خمیدگی غیر معمولی ردیف فقرات گفته میشود)
o نادر‌توانی خیالی خفیف
o خطاها تنفسی
o ایراد در بلع
o ضعف ریه و قلب
ضمن موردها بالا این بیماری میتواند سبب صافی کف پا خواهد شد.
مبتلایان به دیستروفی عضلانی دوشن عموما تا پیش از سال‌های نوجوانی به صندلی چرخدار احتیاج خواهند داشت. آرزو به معاش برای مبتلایان این نوع بیماری دیستروفی ماهیچه‌ای تا اواخر نوجوانی یا این که دهه‌ دوم معاش میباشد.
دیستروفی عضلانی دیده نشده (Becker)
دیستروفی عضلانی دیده نشده (Becker muscular dystrophy)از سایر اشکال دیستروفی عضلانی میباشد که به دیستروفی ماهیچه‌ای دوشن مشابهت دارااست، البته نسبت به آن خفیف‌خیس میباشد. این نوع دیستروفی ماهیچه‌ای نیز در پسران شایع‌خیس میباشد. ضعف عضلانی بیشتر در بازوها و پاهای شخص بروز پیدا می‌نماید و علائم آن در میان ۱۱ تا ۲۵ سالگی در شخص مشخص و معلوم میگردد.
بقیه علائم دیستروفی عضلانی دیده نشده عبارتنداز:
o روش رفتن روی انگشتان پا
o به دفعات افتادن روی زمین
o گرفتگی عضله ها
o اختلال در به‌پا‌خواستن از روی زمین
اکثری از مبتلایان به بیماری دیستروفی ماهیچه‌ای دیده نشده تا وسط دهه‌ سوم معاش یا این که سنین فراتر نیازی به صندلی چرخدار ندارند و درصد یه خرده از مبتلایان به بیماری نیز هیچ‌وقت نیازی به صندلی چرخدار ندارند. همینطور به نظر آرزو به معاش، اکثر افرادی که به بیماری دیستروفی ماهیچه‌ای دیده نشده دچار میباشند تا میانسالی یا این که سن‌های فراتر قدمت می‌نمایند.
دیستروفی عضلانی مادرزادی (Congenital)
دیستروفی عضلانی مادرزادی (Congenital muscular dystrophy)از گونه های دیستروفی عضلانی میباشد که معمولا در بین میلاد و ۲ سالگی آشکار می‎خواهد شد. در بنا شده در این زمان پدر و مادر متوجه می گردند که سعی حرکتی و در دست گرفتن ماهیچه‌های فرزندشان به نحو مناسب پرورش نمی‌نماید. علائم دیستروفی عضلانی مادرزادی مختلف میباشد، ولی شایع‌ترین علائم بیماری عبارتند از:
o ضعف عضلانی
o در اختیار گرفتن ضعیف روی حرکات
o عدم توان نشستن یا این که ایستادن فارغ از امداد
o اسکولیوز
o ناهنجاری پا
o نقص‌ در بلع
o اشتباهات تنفسی
o اشتباهات بصیرت
o اشتباهات گفتاری
o معدود‌توانی خیالی
با این که که علائم بیماری دیستروفی ماهیچه‌ای مادرزادی از خفیف تا خراب متغیر میباشد، البته اکثر اشخاصی که به‌این بیماری دچار می گردند بضاعت نشستن یا این که ایستادن فارغ از یاری را ندارند.
ارتفاع قدمت شخص در گیر به دیستروفی ماهیچه‌ای مادرزادی نیز بسته به علائم مختلف میباشد. برخی مبتلایان به‌این نوع بیماری دیستروفی ماهیچه‌ای در زمانه نوزادی جان خویش را از دست می دهند و برخی دیگر نیز تا بزرگسالی زنده می مانند.
 

شکستگی مچ پا چه عوارضی دارااست؟

 

 
شکستگی مچ پا چه عوارضی دارااست؟
عوارض شکستگی مچ پا برای تک تک اشخاص چهره نمی‌دهد؛ ولی احتمال بروز آن ها ناممکن وجود ندارد. به عنوان مثال این عوارض می‌اقتدار به مفاد پایین دکتر ارتوپد خوب در تهران  اشاره نمود.
آرتروز
شکستگی‌هایی که به درون کامل کشیده می گردند می توانند سال‌ها آن گاه موجب بروز آرتروز شوند. این عارضه ممکن میباشد یک‌سری ماه بعداز شکستگی مچ چشم خواهد شد، یااینکه سال‌ها آنگاه بروز نماید. در‌حالتی که بازه زمانبر پس از استراحت مچ پا، درین حیطه دردی را شم کردید، برای تشخیص آرتروز به دکتر مراجعه‌کنید. .
عفونت استخوان (استئومیلیت)
عفونت یکی‌از اشتباهات شایعی میباشد که در گونه های شکستگی‌ها و جراحت‌ها چشم می گردد. درصورتی که شکستگی گشوده دارید و استخوان مچ از پوست خارج زده میباشد، ممکن میباشد استخوان در معرض باکتری‌هایی بگیرد که استدلال تولید عفونت می‌باشند. در شکل مشاهده ترشحات زرد یا این که علائم علامت دهنده عفونت، به طبعً این مسئله را با پزشک معالج دارای تخصص دربین بگذارید.
سندرم کمپارتمان
این شرایط به تدریج با شکستگی مچ پا فیس می دهد. با این وجود، بروز آن سبب ساز درد، تورم و ناتوانی در ماهیچه‌ها مجروح پاها گردد. اما این عارضه میان آحاد عده ای که شکستگی در منطقه مچ و قوزک و پا را تجارب می‌نمایند شایع وجود ندارد؛ یعنی بعضی از اشخاص سرگرم این عارضه، ممکن میباشد این سندرم را تجربیات نمایند.
زخم عصبی یا این که عروق خونی
ضربه به مچ پا می تواند به روان و رگ‌های خونی زخم برساند و آنان را پاره نماید. در شکل مشاهده هرگونه بی حسی یا این که خطاها گردش خون در منطقه صدمه چشم به پزشک معالج رجوع کنید؛ چون، کمبود جریان خون در مچ و قوزک قادر است سبب مرگ و فروپاشی استخوان گردد.
برهه زمانی مجال جوش میل کردن مچ و قوزک پا
بعد از جاری ساختن جراحی، درد و التهاب قوزک و مچ پا کاهش پیدا می‌نماید؛ ولی برای بهبودی بدون نقص شکستگی خفیف یا این که شدید استخوان‌ها، بایستی 6 تا 12 هفته را در حیث داشته باشید. این زمان با دقت به موقعیت بدنی و تن درستی شخص متغیر میباشد. به صورت معمول، اشخاصی که مبتلا پوکی استخوان یا این که بیماری‌های مزمن می‌باشند، بایستی فرصت بیشتری را تا جوش تناول کردن بی نقص مچ پا حوصله نمایند.
شکستگی مچ پا در خردسالان
شکستگی مچ پا طفل نیز ممکن میباشد به جهت ضربه یا این که حرکات ناگهانی مچ به سمت خارج یا این که درون فیس دهد. کلاً، این عارضه پیاله 4 تا 6 هفته بهبود پیدا می‌نماید. ولی، درد اول‌ای که در مچ و قوزک وجود داراست، حدود یک تا دو هفته بعد از آن کاملا برطرف میگردد. دکتر با دقت به واحد سنجش زخم، گچ، آتل یا این که جراحی را برای معالجه تعیین می‌نماید. همینطور، داروهای مسکن برای کاهش شدت درد بچه تجویز گردد.
رویه رفتن بعداز شکستگی مچ پا
در شکل عدم نیاز به کار جراحی، حدود 6 تا 8 هفته پس از صدمه مچ پا میتوانید به تنهایی راه و روش بروید؛ البته در شکل نیاز به فعالیت، ممکن میباشد حدود 2 هفته پایتان در گچ بماند؛ براین اساس 4 تا 6 هفته پس از کار جراحی مچ پا، میتوانید خط مش رفتن را آغاز نمایید. در‌این وضعیت، برای آغاز جنبش می توانید از واکر یا این که عصا امداد بگیرید. تا به مچ فشار متعددی وارد نشود و عالی تعادلتان را مراقبت نمائید.
 

علائم پای پرانتزی چیست؟

 

 
علائم پای پرانتزی چیست؟
شایع‌ترین نشان بیماری پای پرانتزی، تغییر‌و تحول شرایط قرارگیری پا میباشد. در حالی که مریض در گیر بدین شرایط می‌ایستد و مچ پایش روی زمین میباشد، مسافت دو زانو از هم زیاد میگردد و ساق پاها صورت پرانتز از هم مسافت میگیرند. بقیه علائم بیماری هم دربرگیرنده مفاد پایین  دکتر ارتوپد خوب در تهران  می باشند:
o زانو درد
o درد لگن
o بی‌ثباتی زانو
o کاهش دامنه حرکتی در لگن
o ایراد در رویه‌رفتن یا این که دویدن
عده ای که به‌ موقع معالجه نمیشوند، در بزرگسالی با مشکلاتی مانند آرتریت پیشرونده زانو روبه‌رو خواهند شد. برای دوری و به تأخیرانداختن نیاز به بده بستان کامل زانو، نیاز به جاری ساختن جراحی استئوتومی (جراحی استخوان زانو) برای تهیه دوباره زانو میباشد.
تشخیص پای پرانتزی به چه شکل میباشد؟
دارای تخصص ارتوپدی آغاز با معاینه فیزیکی، کوشش می‌نماید به موقعیت پاها نگاهی بیاندازد. پژوهش سوابق پزشکی و سالم هم می تواند در پروسه تشخیص، به پزشک یاری دهد. در صورتی طفل ذیل دو سال میباشد، هیچ مبادرت خاصی شکل نمی‌گیرد. پزشک معالج با پژوهش پاها، متوجه می‌گردد که رتبه انحراف و پرانتزی‌بودن پاها چقدر میباشد. در اکثری از مفاد، ابتلا به پاهای پرانتزی درین سن، نیازی به معالجه ندارد.
به صورت کلی، در مسیر معالجه از تست‌های پایین استعمال می گردد:
o تصویربرداری؛ از عکس‌برداری و شیوه‌های رادیوگرافی مانند اشعه ایکس برای مشاهده استخوان‌های پاها و زانوها به کارگیری می شود.
o تست خون؛ برای کشف انگیزه‌های دیگری مانند ابتلا به بیماری‌های موضوع‌ای از تست خون هم به کارگیری می‌گردد.
تصویربرداری با اشعه ایکس، در وضعیت ایستاده از استخوان‌های پا (از باسن تا مچ پا) شکل میگیرد. تصویربرداری به ارتوپد امداد می‌نماید تا جای ، شدت و اساس مکانیکی ناهنجاری (جایی که زانو و پا خم می گردند) را انتخاب نماید.
عوارض پای پرانتزی چیست؟
اشخاصی که مبتلا ایرادات پاهای پرانتزی می‌باشند، بایستی زیر معالجه باشند. در شرایطی که این بیماری به موقع معالجه نشود، با بروز عوارضی مانند درد زیاد یار و همدم می شود. از عوارض دیگر پای پرانتزی بایستی به‌این‌ها هم اشاره کنیم:
o ارتقا بدشکلی
o بی ثباتی زانو
o آرتریت زانو
تغییراتی که در صورت و ظواهر پاها به‌ وجود میایند، سبب ناتوانی در خط مش‌رفتن هم می گردد. معالجه پای پرانتزی با ورزش و پیشگیری از جلو رفتن بیماری به خودداری از عوارض غیر مطلوب امداد می‌نماید.
معالجه پای پرانتزی چیست؟
برای معالجه پاهای پرانتزی در خردسالان، معمولاً نیاز به اقدامی وجود ندارد. ولی در صورتی خلل رفع نشود، به طرز‌های متعدد دیگر نیاز خواهد بود. در بزرگسالان و خردسالان، پزشک معالج قبل از هرچیز از بریس‌ها برای اصلاح تدریجی زاویه به کار گیری می‌نماید. چنانچه بریس‌ها کافی نباشند، نیاز به جراحی به وجود میاید. فیزیوتراپی هم نقش مهمی در رفع این شرایط داراست؛ مخصوصاً در شرایطی که جراحی شکل بگیرد.
شیوه‌های جراحی
برای معالجه پای پرانتزی شدید به جراحی نیاز میباشد. طرز‌های جراحی دربرگیرنده مفاد تحت می‌باشند:
o استئوتومی نوعی جراحی استخوان برای تهیه و تنظیم دوباره یا این که صاف‌کردن پا میباشد. در موردها با شدت میانگین، شرایط ساق پا هم با قراردادن ورقه یا این که میله ثبت میگردد. برای موردها شدید، ممکن میباشد به فیکساتور فرنگی یا این که ثبت‌کننده بیرونی نیاز باشد. در آن از پین‌هایی برای اتصال استخوان به دستگاه فرنگی استعمال می شود و معالجه پای پرانتزی با دستگاه پیش می‌رود.
o جراحی ارتقا ارتفاع اندام قادر است به اصلاح موقعیت یاری دهد. با این جراحی، پاهایی که سبب کوتاهی پای دیگر گردیده‌اند، تغییر‌و تحول موقعیت می دهند. تغییر و تحول شرایط پای خلل‌آفرین، به رفع وضعیت پرانتزی یاری می‌نماید.
در اکثری از مورد ها، نیازی به ایفا این سبک از معالجه‌ها نیست.
 

استعداد برای جراحی بده بستان کامل لگن: نکات و پیشنهاد‌ها

 

 
استعداد برای جراحی بده بستان کامل لگن: نکات و پیشنهاد‌ها
کامل قسمتی از ساختار تن میباشد که استخوان‌ها را به هم وصل می‌نماید. در‌صورتی‌که کامل‌ها صحیح عمل نکنند، جنبش کردن برای ما دشوار میگردد. گاهی این کامل‌ها به دلایل مختلفی جراحت می بینند و صحیح فعالیت نمیکنند. یکی‌از کامل‌های اصلی تن ما در لگن میباشد، جایی که استخوان ران به استخوان لگن متصل می شود. در صورتی این کامل جراحت ببیند، خط مش رفتن و تکان کردن طاقت فرسا و دردناک می شود. در اینگونه مواردی، شایسته ترین کارشناس ارتوپد میتواند با اعمال عملی به اسم “بده بستان کامل لگن” این اختلال را برطرف نماید. در‌این فعالیت، نصیب مصدوم کامل با یک کامل تصنعی جایگزین دکتر ارتوپد خوب در تهران  میشود.
تمامی چیز درباره آناتومی لگن
لگن یکی‌از مهمترین نصیب‌های تن بشر میباشد که نقش مهمی‌در تکان و نگهداری از اندام‌های داخلی داراست. این ساختار استخوانی مشابه یک پیاله گرانقدر میباشد که در زیر تنه قرار گرفته و از تعدادی استخوان تشکیل‌شده میباشد و وظیفه آن تامین از اندام‌های داخلی شکم و لگن، اتصال تنه به پاها و نگهداری از دستگاه ایجاد مثل، مثانه و بخشی از روده تعالی میباشد.
لگن از تعدادی نصیب مهم ساخته شده میباشد:
• استخوان خاجی: در تحت ردیف فقرات قراردارد
• استخوان دنبالچه: در انتهای استخوان خاجی
• دو استخوان لگن (هیپ): در دو طرف که هرکدام از سه قسمت ساخته شده:
1. ایلیوم: قسمت بالایی و تعالی
2. ایسکیوم: قسمت پایینی و عقبی
3. پوبیس: نصیب جلویی
این ساختار استخوانی محل اتصال استخوان‌های ران به تن میباشد و حفره استابولوم (ظرف لگن) را تشکیل میدهد که راز استخوان ران در آن قرار میگیرد.
لگن همینطور محل اتصال اکثری از عضله ها اساسی تن میباشد، مثلا ماهیچه‌ها شکم، کف لگن و ران. این ماهیچه ها نقش مهمی‌در تکان، تعادل و پناه از اندام‌های داخلی دارا‌هستند. عروق خونی و اعصاب و روان مهمی‌نیز از باطن لگن عبور می‌نمایند تا به اندام‌های تحت تنه و پاها خون رسانی نمایند.
صفر تا صد جراحی و ردوبدل کامل لگن
درین نوشته‌ی علمی قرار میباشد درباره جراحی لگن، ردوبدل کامل ران در اصفهان حرف کنیم. فرقی نمی‌نماید اهل اصفهان و یا این که شهرهای همجوار می باشید یا این که نه، اساسی این میباشد که با تلاوت این نوشته ی علمی پاسخ پرسش‌های اصلی خویش را که ممکن میباشد تا به الان پاسخی برای آنان پیدا نکرده‌اید را اخذ کنید!
جراحی و ردوبدل کامل لگن در کشور‌ایران یکی‌از برنده‌ترین کار‌ها و با تیتر رجوع و برگشت به معاش به حساب می آید. این جراحی منجر می گردد اشخاص از دردی که در بخش لگن خویش حس می‌نمایند رهایی پیدا نمایند.
وقت آن رسیده میباشد که با تلاوت این نوشته‌علمی و اخذ جواب سوال ها‌تان به خودتان و حتی سایرافراد لطف بزرگی فرمائید.
چه هنگامی نیاز به جراحی ردوبدل لگن میباشد؟
جراحی بده بستان کامل لگن وقتی جاری ساختن می‌گردد که کامل لگن به صورت دور از شوخی مصدوم و معالجه‌های دیگر، برای بهبود آن اثرگذار نباشند. کارشناس با اعتنا به شدت زخم، معیار درد، محدودیت حرکتی و عامل ها دیگر تصمیم میگیرد آیا نیاز به جراحی دارید یا این که نه.
به صورت آحاد قوانینی که ممکن میباشد سبب گردد که‌این جراحی را ایفا دهید، دربرگیرنده مورد ها تحت می شود:
 
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد