پیشگیری از بیماری بورسیت
برای خودداری از این بیماری موردنیاز میباشد اقدامات تحت را پیش بگیرید:
بلند کردن اجسام به طرز صحیح چنانچه زانوها خم شوند تا فشار متعددی به بورس کامل ران نیاید.
به کار گیری از پد منحصر به فرد برای کسانی که بهخیال کارشان ناچار به زانو زدن زمانبر و زیاد می باشند تا فشار کمتری به زانوها وارد گردد.
استراحت کردن
گرم کردن و ایفا حرکات کششی معمولی برای خودداری از جراحت دیدگی مفاصل
حمل اجسام هنگفت با سبد چرخ دار برای خودداری از فشار زیاد به کتفها
ورزش کردن برای تقویت ماهیچه ها تا از زخم احتمالی کامل خودداری نماید.
بورسیت بیماری التهابی و تورم دردناک محیط مفاصل بهخصوص کتف، آرنج، پا و زانوها میباشد که منجر محدودیت حرکتی، درد، التهاب، تورم و قرمزی کامل میگردد. خوشبختانه این بیماری در بیشتر اشخاص قابل پیشگیری میباشد و تنها بایستی حرکات تحریککننده این بیماری را بشناسید و از اعمال آنها دوری کنید.
در شکل مشاهده علائم نخستین و شم التهاب، زانو درد، درد در مفاصلی مثل کتف، باسن و لگن به طبع به دارای تخصص ارتوپد رجوع کنید تا با تشخیص به موقع بتوانید از توسعه بیماری پرهیز فرمایید. میتوانید از مشورت کردن آنلاین دکترتو برای یافت کردن کارشناس ارتوپد مدنظرتان امداد بگیرید.
۹. معالجه بورسیت زانو
التهاب و بورسیت زانو به گذر زمان مجال بدتر می گردد. برای معالجه این بیماری کارشناس ارتوپد بسته به انگیزه بروز و نوع عفونت ساخت گردیده، فیزیوتراپی یا این که دارو درمانی را تجویز مینماید. ترازو اسید اوریک خون برای معالجه بورسیت زانو التفات متعددی دارااست. در حالتیکه کامل زانو مبتلا عفونت گردیده باشد معمولا دکتر آنتی بیوتیک تجویز مینماید. فیزیوتراپی هم خلال تقویت عضله ها کامل زانو، انعطاف پذیری زانو را هم بیشتر کرده و درد را کاهش میدهد. بهعلاوه اینکه احتمال رجوع و برگشت و عود بیماری کمتر میگردد.
معالجه بورسیت زانو در طب سنتی
طب سنتی برای معالجه بورسیت زانو ضمن گرما و سوزوسرما درمانی، ماساژ با روغنهای گیاهی مثل روغن کرچک، زنجبیل، سرکه سیب، و زرچوبه را تجویز مینماید.
معالجه بورسیت پس آنسرین زانو
دارای تخصص ارتوپد برای معالجه بورسیت پس آنسرین زانو یا این که بورسیت تاندون زانو اقدامات تحت را تجویز مینماید:
استراحت و توقف عملهای ورزشی
کمپرس سرد یا این که یخ روزی ۴ توشه به بازه ۲۰ دقیقه
مصرف داروهای ضد التهابی مثل ناپروکسن و بروفن
تزریق کورتیکواستروئیدها
عوارض بورسیت
درد همیشگی و مکرر از عوارض اساسی بورسیت تروکانتریک میباشند که ایفا عملهای روزمره را مختل مینماید بهطوری که مریض از شدت درد قدرتمند به تکان دادن مفاصل و اجرا شغل های معمولی خویش وجود ندارد.
بورسیت یا این که التهاب بورس عارضهای میباشد که در بورس ها یا این که بالشتک هایی از کالا خویش مفاصل به دلیل کاهش اصطکاک تاندون ها روی مفاصل درنظرگرفته شده اند ساختوساز میگردد. بورسها برای کاهش اصطکاک نقش بسیار مهمی در طول تکان انجام می نمایند. وقتی که به هر علتی التهاب در بورس ها ساخت خواهد شد دردهای مزمنی در حوزه ساخت میشود. بهدنبال با علل و کارداران و علائم بورسیت ها و همینطور اشکال آن و نحوه های درمانی در فیزیوتراپی تخصصی شریعتی آشنا میشوید.
ز عامل ها بورسیت میقدرت به مفاد پایین اشاره نمود:
هرچند که شایعترین ادله بورسیت آوریوز overuse است ولی عامل دیگر مانند بلاها و یا این که عفونت میتواند باعث ساختوساز بورسیت نیز شوند همینطور دلایل دیگری مانند آرتریت ، نقرس ،تاندونیت ، دیابت و بیماریهای تیروئیدی نیز می توانند ادله بورسیت شوند.