آیا جدیدترین داروهای نقرس را میشناسید؟ نقرس به جهت وجود مقدار متعددی اسید اوریک در تن به وجود می آید.دکتر ارتوپد خوب در تهران تن بر تاثیر تجزیه پورین، اسید اوریک ساخت می‌نماید. پورین طبیعتا در تن یافت می شود البته در مواد غذایی مانند گوشت قرمز‌رنگ، جگر و غذاهای دریایی به مقدار متعددی وجود دارااست. آب میوه‌های الکی به ویژه آبجو نیز دارنده سطح بالایی از پورین میباشند. برای معالجه بیماری نقرس سطح اسید اوریک خون بایستی در اختیار گرفتن گردد. دارو درمانی برای تهیه و تنظیم سطح اسید اوریک میباشد. درین نوشته‌ی علمی یار ما باشید تا داروهای اثرگذار برای معالجه نقرس را به شما معرفی کنیم.

 
در شرایطی‌که در گیر این بیماری میباشید، برای تجویز دارو مطلقا به دارای تخصص روماتولوژی مراجعه نمایید. شما میتوانید از روش تارنما دکترتو با شایسته ترین پزشکان درباره ی باشید. در دکترتو ضمن سیستم انتخاب وقت حضوری قابلیت مشورت آنلاین و تلفنی با پزشکان وجود دارااست.
 
بیماری نقرس با چه دارویی معالجه میگردد؟ (جدیدترین داروهای نقرس)
بیماری نقرس چیست؟ این بیماری به انگیزه ارتقاء اسید اوریک ساخت می گردد. در شرایطی‌که تا به اکنون در گیر تهاجم ها بیماری نقرس گردیده‌اید، دکتر معالج برای کاهش خطر ابتلا به عوارض این بیماری دارو تجویز می‌نماید. جدیدترین داروهای نقرس برای کاهش و در اختیار گرفتن اسید اوریک تن میباشد. این داروها به دو مجموعه تبدیل میگردند، داروهایی که ایجاد اسید اوریک را مهار می‌نمایند و داروهایی که به همه برای دفع عالی اسید اوریک یاری می‌نمایند. داروهای متعدد برای معالجه این بیماری را با یکدیگر رسیدگی می کنیم.
داروهای کوتاه زمان نقرس
پزشک معالج دارای تخصص برای در دست گرفتن علائم و معالجه نقرس پیش از اینکه معالجه‌های وقت گیر زمان را استارت نماید دوزهای بالایی از داروهای ضدالتهابی یا این که استروئیدها را برای مریض تجویز می‌نماید. این داروها منجر کاهش درد و التهاب میشوند. تا وقتی که سطح اسید اوریک کاهش پیدا نماید بایستی طبق لحاظ پزشک معالج دارو را مصرف نمایید. این داروها نیز در مخلوط با داروهای زمان بر دوران قابل به کار گیری می باشند. داروهای کوتاه زمان عبارتند از:
 
۱. داروهای ضد التهابی
اکثر داروهای ضد التهابی سوای ورژن پزشک معالج در داروخانه‌ها در دسترس می باشند. داروهای ایبوپروفن مانند Advil و Motrin و قرص ناپروکسن Aleve در داروخانه‌ها مو جود میباشد. داروهایی مانند قرص سلکوکسیب و ایندوسین نیز با ورژن قابل به کارگیری میباشد.
 
۲. کلشی سین برای نقرس
این مسکن بضاعت و توان توقف نقرس در آرم‌های اول را داراست. برای التیام علائم نقرس این دارو تجویز می شود. دوزهای زیر دارو فارغ از عوارض جانبی برای تن میباشد البته دوزهای بالا قادر است همپا با تهوع، استفراغ و اسهال باشد.
 
۳. کورتیکواستروئیدها
یکی رایج‌ترین داروهای کورتیکواستروئیدی، پردنیزون میباشد. این مسکن برای کاهش التهاب و التیام درد تجویز می گردد. هم به طور قرص و هم از روش تزریق بضاعت جذب داراست. در صورتی‌که یک‌سری کامل زیر اثر نقرس قرار گرفته باشند خوب میباشد که تزریق به مفاصل مصدوم شکل بگیرد. این دارو در بیشتر مواقع برای کسانی تجویز میگردد که تحمل داروی کلشی سین یا این که NSAID را ندارند.
 
۴. داروی ضد درد نقرس – داروی مسکن نقرس
گاهی ممکن میباشد دکتر معالج برای التیام درد ناگهانی یا این که تهاجم ها نقرس داروهای مسکن تجویز نماید. داروهایی مانند ایبوپروفن و ناپروکسن مورد نیکی می باشند. پزشک معالج بسته به شدت درد از گونه های داروهای NSAID به کارگیری می‌نماید.